Modellen Gezocht!

Ben jij ook zo fan van rotdox dat je dit graag wilt laten zien?

Word nu een model op onze website! Hoe? Dat gaat vrij simpel:

  1. Doe een aankoop van een product via onze website
  2. Maak een duidelijke foto van jou met je ROT/DOX kleding aan
  3. Stuur de foto naar info@rotdox.com (onderwerp: ROTDOX model)
  4. Ontvang bij bevestiging een kortingscoupon op je volgende aankoop!

Extra informatie:

Punt 1: De aankoop moet via onze website zijn gemaakt, en dat moet makkelijk te achterhalen zijn door hetzelfde email adres te gebruiken als waar je de foto mee op gaat sturen.

Punt 2: De foto's mogen geen selfies zijn! Dit omdat deze in spiegelbeeld zijn en de voor camera van een telefoon vaak van lage kwaliteit is. Zorg voor genoeg belichting en laat de achtergrond geen zichtbare andere merken bevatten. Ook geen drugs, geweld of andere dingen die bij 'normaal' volk niet door de beugel kunnen. Geen groepsfoto's (tenzij iedereen ROT/DOX kleding draagt).

*Tip: Laat iemand anders de foto voor je maken.

Punt 3: Zorg dat je de foto in originele grootte verzend, en niet als verkleinde kopie. Als je de foto's naar ons verzend, ga je er automatisch mee akkoord dat wij deze mogen gebruiken op onze social media pagina's, website of andere verspreiding. Wij zullen de foto's nooit aan derden verzenden, tenzij het ROT/DOX gerelateerd is!

Punt 4: Zodra wij de foto goedkeuren krijg je van ons als beloning een kortingscoupon voor op je volgende aankoop. Als we besluiten de foto te gebruiken voor op onze website krijg je een cadeaubon van ons. Deze can gebruikt worden op elk product op onze website, en in combinatie met een kortingscoupon!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op: info@rotdox.com

Alvast bedankt!

Roger 'Rotdox' Rijsdijk